free statistics Brand Leeuwarden Centrum Skip to main content

Brand Leeuwarden Centrum

Hoe de brand precies was ontstaan is niet duidelijk. Zaterdagmiddag en avond heeft een grote brand gewoed in het centrum van Leeuwarden.


Brand In Centrum Leeuwarden Onder Controle Het Parool

Dat meldt de branwacht.

Brand leeuwarden centrum. Er zijn geen mensen gewond geraakt. Er zijn geen gewonden maar wel veel schade. 17 hours agoDe brandweer kreeg donderdagochtend om 911 uur een melding van een brand bij pizzeria Bella Roma aan de Uniabuurt in Leeuwarden.

Een persoon moest worden overgebracht naar een ziekenhuis in de. Er zijn geen berichten. Over de oorzaak van de brand is niets bekend.

LEEUWARDEN - Donderdagmorgen 21 oktober rond 910 uur was een grote brand ontstaan in het pand van restaurant Bella Roma aan de Uniabuurt in Leeuwarden. De politie heeft een groot deel van de binnenstad afgezet. In het centrum van Leeuwarden woedt donderdagmiddag een grote uitslaande brand.

LEEUWARDEN- Op zaterdagavond heeft er een zeer grote brand gewoed in het centrum van Leeuwarden. Een platenzaak aan de Voorstreek is verloren gegaan. Uitslaande brand in centrum Leeuwarden In het centrum van Leeuwarden aan het Ruiterskwartier is woensdag een grote brand uitgebroken.

Omstreeks 0230 uur maakte de brandweer bekend de brand onder controle te hebben. 21 oktober 2021 1010 Binnenland In de binnenstad van Leeuwarden woedt donderdagochtend een grote brand. 19 hours agoIn het centrum van Leeuwarden woedt donderdagochtend een grote brand.

19 hours agoBrand in centrum van Leeuwarden ANP. De brand ontstond boven een restaurant aan het Zwitserswaltje. Omstreeks 1720 brak het vuur uit in een winkel aan de Kelde.

Er zijn geen berichten. De brandweer had de brand snel onder controle waarna ze de woning konden ventileren. De brand in een winkelpand in het centrum van Leeuwarden is onder controle.

Die ontstond vermoedelijk in de keuken van een pizzarestaurant aan het Zwitserswaltje in de Uniabuurt. De brandweer probeert met onder meer een hoogwerker te voorkomen dat het vuur overslaat naar naastgelegen panden. De schrik is groot bij de bewoners van het Zwitserwaltje en de Uniabuurt in Leeuwarden.

In het centrum van Leeuwarden zijn zaterdag bij een grote brand zeker vijftien panden getroffen. Ook de gracht is dicht en Liander sluit het gas af. De brandweer heeft opgeschaald naar het sein zeer grote brand en is met meerdere voertuigen ingezet om de brand te bestrijden.

Sommige omwonenden kunnen voorlopig niet terug naar huis. Update De brand die donderdagochtend woedde in Leeuwarden is onder controle. Om kwart over vijf brak de brand uit op de benedenverdieping van kledingb.

De brand ontstond boven een restaurant aan het. In het centrum van Leeuwarden woedt donderdagochtend een grote brand. De brand in het centrum zorgde ervoor dat Kirsten Troost 22 haar huis moest verlaten.

Uitbreiding van de brand is niet meer mogelijk we controleren. Brand in centrum Leeuwarden onder controle huizen voorlopig onbewoonbaar. Die ontstond vermoedelijk in de keuken van een pizzarestaurant aan het Zwitserswaltje in de Uniabuurt.

In de binnenstad van Leeuwarden woedt donderdagochtend een grote brand. LEEUWARDEN - Maandagmiddag 21 december rond 1545 uur was brand ontstaan in een keuken aan de Klokstraat in Leeuwarden. De grote brand in het centrum van Leeuwarden is onder controle.

De brand brak uit in een winkel aan de Voorstreek met daarboven een woning. Er was veel rook en de dicht op elkaar gebouwde oude pandjes in de historische binnenstad maakten het niet makkelijk om de brandhaard goed te kunnen bereiken aldus brandweerwoordvoerder Marten Klaas Brinksma. 21 okt 2021 - 1410.

19 hours agoGrote brand in centrum Leeuwarden is onder controle. Bekijk beelden van de brand. Brand in centrum van Leeuwarden.


Ouuxvwgczdsaqm


Grote Uitslaande Brand Centrum Leeuwarden Oozo Nl


Gw2b0li3wylwym


Ouuxvwgczdsaqm


Swpgwuzflgwugm


Fnnlevm9rene3m


Gw2b0li3wylwym


O6utpxn1fmsfm


Gw2b0li3wylwym


Fnnlevm9rene3m


Grote Brand Van Leeuwarden Schuld Van Irakees Of Gemeente De Volkskrant


Gptv Luchtbeelden Van Ravage Na Grote Brand In Leeuwarden Youtube


Gw2b0li3wylwym


Dode Bij Brand Leeuwarden Te Wijten Aan Nalatige Verhuurder Binnenland Ad Nl


Dmqjl2wmuko6wm


E9hcosljwd7jtm


Ouuxvwgczdsaqm


Grote Brand In Centrum Leeuwarden Nu Het Laatste Nieuws Het Eerst Op Nu Nl


Idsart 24 Overleed Bij Brand Hij Had Nog Geleefd Als Hij Had Kunnen Ontsnappen Rtl Nieuws

Comment Policy: Silahkan tuliskan komentar Anda yang sesuai dengan topik postingan halaman ini. Komentar yang berisi tautan tidak akan ditampilkan sebelum disetujui.
Buka Komentar
Tutup Komentar